KUJTOHENI QË TË KENI

Një Buzëqeshje Perfekte

Është e rëndësishme

Në Klinikat dentare Giovanni Bona Dental Clinics ofrojmë zgjidhje estetike për të gjitha rastet në stomatologji.

  • Zëvëndësimi i dhëmbëve që mungojnë me dhëmbët e zirkonit : Kjo shmang reflektimin e ngjyrës gri të metaleve dhe ngjyrimit jo estetikë të gingivës
  • Abutment / Moncon implantesh në Zirkon : Për ata që kërkojnë maksimumin në estetikë ne propozojmë këto zgjidhje që i japin dhëmbit të implantuar një rezultat të ngjashëm me atë të një dhëmbi natyral.
  • Zbardhues i dhëmbëve. Zbardh dhëmbët me një xhel të aktivizuar nga një llambë speciale
  • Ortodontika e padukshme : Nëpërmjet sistemit INVISALIGN ® Klinikat tona janë në gjendje të drejtojnë dhëmbët me një pajisje krejtësisht të padukshme.
Për mirëqënien tënde të kujdesit oral besoji klinikave tona