GIOVANNI BONA

Mjek Implantolog, nga Torino

Mjek stomatolog nga Torino (ITA), ekspert i Implantologjisë me Ngarkesë të Menjëhershme, i cili ka krijuar një rrjet prej mbi 35 klinikash dentare në të gjithë Italinë dhe që tani ka hapur klinikën e tij të parë dentare në zemër të Tiranës, prane TWIN TOWER. Numeron më shumë se 20,000 implante dentare në karrierën e tij ne më shumë se 25 vjet, si dhe ka udhëhequr dhe trajnuar më shumë se 300 dentistë. Klinika e Tiranës u ofron të gjithë pacientëve të saj vlerat informuese dhe standardet teknologjike të kërkuara nga Dr. Giovanni Bona.